sobota 27. září 2008

Barvy podzimu u Loiry

Jak už jsem psala, pro svoji dávku endorfinů si pravidelně běhám k Loiře, a protože dneska bylo opravdu nádherně, vzala jsem si s sebou foťák, abyste se mohli aspoň virtuálně proběhnout se mnou, stojí to za to... :-)
I když už je podzim, slunce příjemně hřálo, azurové nebe a barvy podzimu, do kterých už se halí okolní příroda, byly pastvou pro oči a poklidná atmosféra sobotního odpoledne ještě umocňovala pocity pohody. Navíc ze břehu Loiry je překrásný výhled na historické centrum Blois zalité odpoledním sluncem, prostě nádhera...

panorama Blois
voilà, běžkyně :-)
Krásy podzimní přírody na břehu Loiry:






4 komentáře:

hensfo radio řekl(a)...

příroda vypadá vskutku překrásně...a koukám žes tentokráte udělala radost i nám stavařům:) - nejprve překrásné panorama s betonovým a pak ani o trochu osklivejsi panorama s mostem ocelovym :))

opravdu sem vzdy rad zavitam - zda se ze ve Francii je vse idealni a vsichni pratelsti:) ...btw vubec sem netusil ze si az tak "zasadova kalicka" :-D ..skoro se stydim dyz vidim ze absolvujes nakou party tak 8krat casteji nezli ja :-DD

preju i nadale spoustu srandy a novych kamaradu

Sarah řekl(a)...

Tak to jsem rada, ze se Ti tu libi, budu se snazit i nadale :-)

Anonymní řekl(a)...

Nazdar segra, mate tam docela pekne, ja uz mam po ranu za sebou prednasku...tech osm rano je na me nejak moc brzo.. v pondeli nas prepad honz s misou, byli popit moravsky vina, tak se stavili aj za nama s par litrama vzorku.. ted jdu programovat v jave, je to sado nikdy sem s tim nedelal..nikdo u nas na private s tim nikdy nic nedelal a prikladek na 20minut nam zabral celej vecer a to sme se jen dohrabali od jedho erroru k failure :D ted to jdu nejak doklepnout uz vim v cem byl problem.
Jinak krajinky opravdu pekny a evidentne se tam nenudis coz je dobre.
Zatim se mej fajn..

Unknown řekl(a)...

Kdepak jsou další zápisky do deníčku? To si dáváš tvůrčí pauzu?