neděle 19. října 2008

ENIVL Gala

Tak, s téměř třítýdenním zpožděním se konečně vracím k tomu, abych zase trochu povyprávěla o tom, jak jsem se měla a jak se mám.

Jak už jsem předeslala, předpředminulou sobotu (18.10.) se konal fakultní ples - gala, neboli oslava promoce posledního ročníku. Těšila jsem se na kultivovanou zábavu, tanec nebo něco takového, ale nakonec bylo jen diskotrsání, asi jako u nás na plesech těsně před koncem, ale tak mě napadá, že to začínalo kolem půlnoci, takže vlastně všechno v pořádku :-) A i když jsem si na začátku připadala v šatech lehce nepatřičně, když jsem se rozhlédla, opravdu byli všichni vystrojení jako na ples... No zase jsem se posunula v chápání rozdílností české a francouzské kultury :-)

Nicméně nutno podotknout, že ač diskantní, zábava to byla vydařená, DJ se snažil a školu bych nepoznala... Ve vstupní hale byla postavená obrovská světelná a ozvučovací aparatura, přednáškové sály byly přetvořené na stylové "kluby" - salsa, rock, electronic - a dokonce bylo i casino... V každém se míchaly jiné drinky (moje smrt, proč jsem se jen po tom odpoledním tříhodinovým tréninku nenajedla??), hrála jiná hudba, panovala jiná atmosféra. Zpestřením večera byly brazilské tanečnice, které krásně vystrojené natřásaly svoje vnady, pro zvědavé pány je k dispozici video :-) Mě se ale spíš líbila perfektně sladěná skupina bubeníků, která je doprovázela, rhythm is my life ;-)

Žádné komentáře: