středa 5. listopadu 2008

Buffet international

Po vcelku vydařeném gala následoval dlouho očekávaný mezinárodní bufet. Abyste rozuměli, od začátku semestru celá sekce cizojazyčných učitelů nežila ničím jiným, a tak hodiny angličtiny, němčiny a taky francouzštiny byly z větší či menší části poznamenané agitací učitelů za naši hojnou účast. No a coby jediná Češka jsem se nechala doslova ukecat a na večírek navařila švestkové knedlíky, zařídila české pivo a taky přemluvila marockého kamaráda, že se mnou předváděl polku na známou Škodu lásky, což byl asi nejhumornější bod večera :-D



Jinak bohatě prostřený stůl prohýbající se pod nejrůzněšími specialitami z různých koutů světa přímo zaváněl těžkou dietní chybou, která ale stála za to a Becherovka ukrytá v mrazáku mě pak naštěstí vytáhla z nejhoršího :-) Po všeobecném obžerství následovala představení studentů, hrozně příjemně mě překvapilo, kolik lidí se odvážilo a úžasně zpívalo, hrálo a tančilo, ale snad ještě hezčí byly reakce publika, které každého odvděčilo nelíčeným zájmem a upřímným aplausem :-)


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

no, nutno uznat zes jim to tam pekne zaskakala... trochu me zarazilo na te jedne fotce ze tam nechali budvar a kozla jako jedny z poslednich ;) amateri, jinak pekne, dohanim skluz tak jdu procitat dal... (jak sem preinstaloval system tak mi to zmizlo na ohnolisce ze zalozek a ja bych tu na to zapomnel jak na smrt, vsak me znas)